Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Hot Wheels party - part 2 - Δραστηριότητες

Και συνεχίζω με την ανάρτηση με το δεύτερο μέρος για το παιδικό πάρτι με θέμα τα "Hot Wheels", όπου θα αναφερθώ στις δραστηριότητες που ετοίμασα για τους καλεσμένους μας.
Οι δραστηριότητες αυτές απαίτησαν αρκετό χρόνο, τόσο για τον σχεδιασμό, όσο και για την υλοποίησή τους, οπότε ελπίζω ότι παρουσιάζοντάς τες εδώ, θα σας διευκολύνω, σε περίπτωση που αποφασίσετε να διοργανώσετε ένα πάρτι με παρόμοιο θέμα. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο αναλυτική χρειάζεται.



Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Hot Wheels party - part 1 - Διακόσμηση, μπουφές

Έχετε δίκιο, σας έχω παραμελήσει πολύ τελευταία! Δεν προλαβαίνω όμως! Που θα πάει, θα μπω σε ρυθμό με παιδιά, δουλειά, διαβάσματα και λοιπές υποχρεώσεις!
Επιστρέφω με δυο νέες αναρτήσεις για ένα από τα πάρτι που έχω διοργανώσει στο παρελθόν. Αυτό είναι το πρώτο μέρος. Πρόκειται για οργάνωση παιδικού πάρτι με θέμα τα αγαπημένα αυτοκινητάκια των μικρών αγοριών, τα Hot Wheels. Έγινε όταν ο γιος μου ήταν 5 ετών και τότε δεν είχα φροντίσει να το καλύψω πλήρως φωτογραφικά, ελπίζω όμως να σας δώσω να καταλάβετε τη γενική ιδέα.

Το συγκεκριμένο πάρτι είναι, νομίζω, αυτό στο οποίο αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο για να το προετοιμάσω, με πολύ ψάξιμο και πολύ κόψιμο με το ψαλίδι. Χιλιόμετρα ολόκληρα! Πόσες ώρες! Αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί τα χαμόγελα των παιδιών ήταν η καλύτερη επιβράβευση. Πάμε να να σας δείξω τι έφτιαξα κι ελπίζω να σας αρέσουν! 


Παιδικό πάρτι Hot Wheels.