Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κυνήγι θησαυρού στο party Scooby Doo

Με αφορμή τις διευκρινίσεις που ζήτησε μια αναγνώστρια του blog σχετικά με το κυνήγι θησαυρού στην ανάρτηση με το Scooby Doo party, σκέφτηκα πώς θα ήταν καλή ιδέα η απάντηση να γίνει δημόσια, ώστε να λύσω τυχόν απορίες και άλλων φίλων.

Τούρτα Scooby Doo.


Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Μουστοκούλουρα τα μοσχομυρωδάτα!

Είναι πολύς ο καιρός που έχω να αναρτήσω καινούριο θέμα και ομολογώ ότι μου έλειψε πολύ. Ήταν όμως τέτοιες οι εξελίξεις και οι ασχολίες μου όλον αυτόν τον καιρό, που δεν μου το επέτρεπαν.
Χαίρομαι ωστόσο, που εσείς συνεχίζετε να επισκέπτεστε το blog μου και να διαβάζετε τα θέματα που έχω κατά καιρούς αναρτήσει. Έχω μαζέψει πολύ φωτογραφικό υλικό και πρέπει να βρω χρόνο να γράψω για όλα αυτά που έφτιαξα και δοκίμασα αυτό το διάστημα. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρω σύντομα!

Επιστρέφω λοιπόν με μια άκρως φθινοπωρινή και επίκαιρη συνταγή, τα μουστοκούλουρα, αφού τώρα είναι η περίοδος του τρύγου και μπορούμε εύκολα να προμηθευτούμε μούστο (είναι ο χυμός που παράγεται από το λιώσιμο και το στύψιμο των σταφυλιών). Πρόκειται για πεντανόστιμα, μυρωδάτα κουλουράκια, που γίνονται γρήγορα, είναι και νηστίσιμα.

Μουστοκούλουρα τα μοσχομυρωδάτα!